Declarația de confidențialitate

Versiunea: 22 aprilie 2024

Yardi Systems, Inc., Yardi Kube, Inc. și entitățile sale afiliate (denumite în continuare „Yardi”) se angajează să protejeze confidențialitatea persoanelor fizice și să câștige și să păstreze încrederea clienților noștri (denumiți în continuare „Clienți Yardi” sau „Clienți”) și a altor utilizatori și vizitatori ai site-urilor web ale Yardi (denumiți în continuare în mod colectiv „Vizitatori”). În centrul îndeplinirii acestei misiuni se află punerea la dispoziție a unui program solid de securitate și confidențialitate care abordează cu atenție aspectele legate de protecția datelor în întreaga gamă de produse și servicii oferite de Yardi (denumite în continuare „Serviciile Yardi” sau „Serviciile”), inclusiv datele stocate de Yardi în numele Clienților săi și al clienților acestora în legătură cu Serviciile noastre (denumite în continuare „Datele clienților”), precum și în ceea ce privește „datele cu caracter personal”, astfel cum acestea sunt definite de Regulamentul general european privind protecția datelor („RGPD”) și „informațiile cu caracter personal”, astfel cum acestea sunt definite de Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California din 2018 („CCPA”) (denumite în continuare în mod colectiv „informații cu caracter personal”).

Site-uri web incluse

Prezenta Declarație de confidențialitate descrie practicile noastre de confidențialitate cu privire la informațiile pe care le colectăm de la persoane fizice („dumneavoastră” sau „ale dumneavoastră”):

1. Cei care vizitează www.Yardi.com și microsite-urile asociate Yardi, cu excepția site-urilor web din cadrul Serviciului de listare pe internet (ILS) al Yardi (denumite în continuare în mod colectiv „Site-uri Yardi”).

2. Cei care vizitează site-urile Yardi și/sau participă la conferințe și evenimente Yardi sau interacționează cu noi offline în alte moduri, cum ar fi vizitând birourile noastre (denumite în continuare „Evenimente Yardi”).

Atunci când colectăm informații cu caracter personal pe site-urile Yardi și în cadrul evenimentelor Yardi, vă pot fi puse la dispoziție anumite dezvăluiri suplimentare de informații care sunt specifice contextului colectării și utilizării informațiilor colectate (de exemplu, o pagină de înregistrare la un eveniment sau seminar). Pentru evitarea oricărui dubiu, vom respecta aceste angajamente și orice astfel de declarații suplimentare de confidențialitate se consideră astfel ca fiind încorporate în prezenta Declarație de confidențialitate. 

IMPORTANT: PREZENTA NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE NU SE APLICĂ DATELOR CLIENȚILOR. Obligațiile de confidențialitate/protecție a vieții private și alte obligații ale Yardi cu privire la Serviciile sale și la Datele clientului (care sunt date colectate și controlate de către Clienții Yardi ca parte a serviciilor cloud ale Yardi) sunt reglementate exclusiv de acordurile în baza cărora Serviciile sunt furnizate Clienților noștri, inclusiv un Acord de Asociere Comercială HIPAA, dacă este cazul. Titularii tradiționali ai licențelor privind Serviciile Yardi sunt proprietarii de proprietăți imobiliare rezidențiale și comerciale și administratorii de proprietăți (denumiți în continuare în mod colectiv, din nou, după cum se utilizează în prezenta Notificare de confidențialitate, „Clienți Yardi” sau „Clienți”). În general, Yardi nu are nicio relație directă cu persoanele fizice cărora le pot aparține Datele referitoare la client deținute de Clienții noștri. Yardi doar găzduiește sau procesează astfel de date în numele Clienților noștri.

În cazul în care aveți orice întrebări cu privire la practicile referitoare la date ale unui Client Yardi care utilizează Serviciile Yardi pentru a procesa informațiile dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să contactați direct Clientul Yardi. Pentru a lua legătura cu managerul proprietății dumneavoastră, pur și simplu căutați comunitatea dumneavoastră de apartamente pe RentCafe, selectând mai întâi orașul dumneavoastră, după care veți avea opțiunea de a efectua o căutare după numele proprietății. După ce v-ați găsit comunitatea de apartamente, veți vedea listate informații utile (inclusiv nr. de telefon) pe care le puteți utiliza pentru a contacta administratorul proprietății dumneavoastră.

Site-uri web neincluse

Prezenta Declarație de confidențialitate nu se aplică informațiilor cu caracter personal colectate de către Clienții Yardi care utilizează Serviciile Yardi.  De exemplu, unele Servicii Yardi permit Clienților Yardi să creeze site-uri web și aplicații proprii care rulează pe platforma Yardi. Condițiile de utilizare și notificarea de confidențialitate aparținând Clientului Yardi reglementează aceste site-uri web și aplicații.  Dacă ați trimis informații cu caracter personal pe un site web sau într-o aplicație controlată de Clientul Yardi (de exemplu, portalurile pentru rezidenți RentCafe, marcă înregistrată) și doriți să vă exercitați orice drepturi pe care le aveți de accesare, corectare, modificare, portare, ștergere sau restricționare/opoziție în cazul prelucrării acestor date, vă rugăm să vă adresați direct Clientului Yardi.

Site-urile Yardi pot conține link-uri către alte site-uri web ale unor terți. Practicile referitoare la informații sau conținutul acestor alte site-uri web sunt reglementate de declarațiile de confidențialitate sau de notificările de confidențialitate ale acestor alte site-uri web. Yardi vă încurajează să consultați declarațiile sau notificările de confidențialitate ale acestor alte site-uri web pentru a înțelege practicile lor referitoare la informații.

Regulamentul general privind protecția datelor („RGPD”)

Unele țări, inclusiv țările din Spațiul Economic European („SEE”), impun anumite responsabilități operatorilor de date cu caracter personal și persoanelor împuternicite de operatori. O companie este un operator de date cu caracter personal atunci când are responsabilitatea de a stabili de ce și cum sunt prelucrate informațiile cu caracter personal, în timp ce o companie este o persoană împuternicită de operator atunci când prelucrează informații cu caracter personal în numele unui operator. Yardi este o persoană împuternicită de operator și nu un operator de date cu caracter personal în conformitate cu RGPD în ceea ce privește Datele clientului. Clienții Yardi sunt operatori de date cu caracter personal, deoarece aceștia iau toate deciziile cu privire la modul în care sau la motivul pentru care vor fi procesate Datele clientului, care conțin sau nu conțin informații cu caracter personal, inclusiv orice dezvăluire sau transmitere a acestora către terți. În cazul în care informațiile cu caracter personal care vă privesc ca persoană fizică au fost transmise sau introduse în cadrul unui Serviciu Yardi de către sau în numele unui Client Yardi sau au fost colectate în alt mod de către un Serviciu Yardi în numele unui Client Yardi și doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile pe care le aveți de accesare, corectare, portare, modificare, ștergere sau restricționare/opoziție în cazul prelucrării acestor Date ale clientului, vă rugăm să vă adresați direct Clientului Yardi. În cazul în care un Client Yardi autorizat solicită actualizarea sau eliminarea de către noi a datelor în cauză, iar Clientul nu are posibilitatea de a face acest lucru prin utilizarea Serviciilor, vom confirma cererea acestuia în termen de 30 de zile.

Legea Regatului Unit privind protecția datelor din 2018 („RGPD al Regatului Unit”)

Începând cu data de 31 ianuarie 2020, Regatul Unit nu mai face parte din SEE. Dacă sunteți rezident al Regatului Unit, prelucrarea datelor dumneavoastră este reglementată de Legea Regatului Unit privind protecția datelor din 2018 („RGPD al Regatului Unit”), care actualizează și modifică prevederile RGPD al UE în modul în care acestea se aplică în Regatul Unit după Brexit. Pentru toate datele cu caracter personal ale rezidenților din Regatul Unit care nu sunt Date ale clienților colectate de către Site-urile și Evenimentele Yardi, operatorul de date cu caracter personal relevant este Yardi Systems Limited.

Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California („CCPA”)

Dacă sunteți rezident al statului California, este posibil să aveți anumite drepturi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal, astfel cum se prevede în Codul Civil Californian, secțiunea 1798.100 și următoarele.  Această secțiune referitoare la „Drepturile persoanelor fizice” din prezenta Declarație de confidențialitate abordează respectivele drepturi specifice Californiei, astfel cum se aplică informațiilor care intră sub incidența CCPA, inclusiv dreptul de a solicita informații despre informațiile cu caracter personal pe care le colectăm și le punem la dispoziția unor terți și de a solicita accesul la aceste informații și ștergerea acestora în conformitate cu prevederile legii.  Vă rugăm să rețineți că majoritatea informațiilor cu caracter personal pe care Yardi le colectează și le păstrează sunt păstrate de către Yardi în numele clienților Yardi, în calitate de furnizor de servicii pentru clienții respectivi ai Yardi.  Prin urmare, declarațiile de confidențialitate ale clienților Yardi și nu prezenta Declarație de confidențialitate reglementează acele informații.  Prin urmare, dacă ne transmiteți o cerere cu privire la astfel de date, pentru a vă ajuta în legătură cu cererea dumneavoastră vă vom trimite la clientul Yardi (de exemplu, companii de administrare a proprietății) în numele căruia avem dreptul de a stoca informațiile.

Legea canadiană privind protecția informațiilor cu caracter personal și documentele electronice („PIPEDA”)

În măsura în care este aplicabilă, prezenta Declarație de confidențialitate este emisă în conformitate cu Legea privind protecția informațiilor cu caracter personal și documentele electronice. Există doar câteva excepții rare de la angajamentele luate prin prezenta Declarație de confidențialitate.

Pentru întrebări mai generale, Comisarul pentru informații și confidențialitate al Canadei supraveghează administrarea legislației privind confidențialitatea în sectorul privat. Comisarul acționează, de asemenea, ca un fel de ombudsman pentru litigiile legate de confidențialitate. Comisarul pentru informații și confidențialitate poate fi contactat la:

Adresa: 112 Kent Street, Ottawa, ON K1A 1H3
Telefon: (613) 995-8210
Telefon gratuit: (800) 282-1376
Fax: (613) 947-6850
Telex: (613) 992-9190
Site web: www.priv.gc.ca/en/

Legile privind confidențialitatea din alte teritorii

Prezenta Declarație de confidențialitate este dată în conformitate cu legile privind confidențialitatea din alte teritorii care nu sunt descrise mai sus, în măsura aplicabilă.

Drepturile persoanelor fizice

Corectarea informațiilor cu caracter personal trimise pe site-urile Yardi

În cazul în care am colectat și prelucrat informațiile dumneavoastră cu caracter personal pe baza consimțământului dumneavoastră, vă puteți revoca consimțământul în orice moment, contactându-ne prin intermediul formularului de Feedback privind confidențialitatea. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe care am efectuat-o înainte de retragerea de către dumneavoastră a consimțământului și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată în baza unor motive de prelucrare legale, altele decât consimțământul.

Vizitatorii care doresc să corecteze, să actualizeze, să schimbe sau să șteargă informațiile cu caracter personal pe care le-au trimis pe anumite Site-uri Yardi ar trebui să poată reveni la pagina de înregistrare sau la formularul web aplicabil pentru a edita înregistrarea utilizatorului sau a organizației. Cu toate acestea, unele dintre informațiile transmise de bunăvoie care nu constituie informații cu caracter personal, cum ar fi un răspuns la un sondaj sau la o anchetă, sunt de obicei agregate într-un tot unitar și, prin urmare, nu pot fi corectate, actualizate, modificate sau șterse. Pentru informații suplimentare sau pentru probleme legate de accesarea informațiilor dumneavoastră de pe această pagină, sunați-ne la numărul de telefon +1 (805) 699-2040 sau contactați-ne utilizând formularul nostru de Feedback privind confidențialitatea. În cazul în care considerați că am prelucrat informațiile dumneavoastră cu caracter personal încălcând legislația aplicabilă și nu am reușit să remediem această încălcare în mod satisfăcător, puteți, de asemenea, să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor din țara dumneavoastră.

Dreptul dumneavoastră de a solicita dezvăluirea informațiilor despre dumneavoastră pe care le colectăm și le punem la dispoziția unor terți

Yardi se angajează să se asigure că știți ce informații colectăm despre dumneavoastră.  Puteți solicita următoarele informații de la noi, în ceea ce privește informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat: 

  • Categoriile de informații cu caracter personal pe care le-am colectat despre dumneavoastră.
  • Pentru fiecare categorie:
    • Categoriile de surse din care am colectat informațiile cu caracter personal
    • Scopurile de afaceri sau comerciale pentru care am colectat informațiile cu caracter personal
    • Categoriile de terți cărora le punem la dispoziție informațiile
  • Informația specifică pe care am colectat-o despre dumneavoastră

Yardi va răspunde la astfel de solicitări dacă acest lucru este cerut de lege, caz în care răspunsul va acoperi perioada de 12 luni care precedă primirea solicitării.

Dreptul dumneavoastră de a solicita ștergerea informațiilor cu caracter personal pe care le-am colectat

După primirea unei cereri de ștergere care intră sub incidența prevederilor RGPD, CCPA sau altor legi aplicabile privind confidențialitatea cu privire la Site-urile Yardi, Yardi va șterge informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat despre dumneavoastră, cu excepția situațiilor în care avem un scop comercial legitim de a păstra astfel de informații sau a situațiilor în care anumite informații specifice ne sunt necesare pentru a vă furniza un bun sau un serviciu pe care l-ați solicitat, pentru a executa un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră, pentru a menține funcționalitatea sau securitatea sistemelor noastre ori pentru a respecta sau a ne exercita drepturile prevăzute de lege. Legea ne permite, de asemenea, să păstrăm anumite informații pentru uz exclusiv intern, dar numai în modurile compatibile cu contextul în care ne-ați furnizat informațiile sau care sunt în mod rezonabil aliniate cu așteptările dumneavoastră pe baza relației dumneavoastră cu noi.

Nu vindem informații cu caracter personal

Yardi nu vinde și nu va vinde informații cu caracter personal unor terți și nu a vândut informații cu caracter personal în ultimele 12 luni.

Ne-am angajat să vă respectăm drepturile

Dacă vă exercitați oricare dintre drepturile explicate în prezenta Declarație de confidențialitate, Yardi va continua să vă trateze în mod corect.  În special, acest lucru înseamnă că, dacă vă exercitați oricare drepturi în temeiul prezentei Declarații, nu vi se va refuza sau nu vi se vor percepe prețuri sau tarife diferite pentru bunuri sau servicii și nici nu vi se va oferi un nivel diferit sau o calitate diferită a bunurilor sau serviciilor comparativ cu alții. 

Cum va răspunde Yardi la o cerere de exercitare a drepturilor dumneavoastră

În cazul solicitării drepturilor individuale care intră sub incidența prevederilor CCPA, Yardi va oferi un răspuns pe fond la cererea dumneavoastră, în general în termen de 45 de zile de la primirea acesteia, deși poate dura mai mult în anumite situații.  În cazul solicitării drepturilor individuale care intră sub incidența prevederilor RGPD, Yardi va oferi un răspuns pe fond la cererea dumneavoastră, în general în termen de 30 de zile de la primirea acesteia, deși poate dura mai mult în anumite situații.  În cazul solicitării drepturilor individuale care intră sub incidența prevederilor altor legi aplicabile, Yardi va oferi un răspuns pe fond în termenul stabilit în legea respectivă.  În unele cazuri, legea ne poate permite să refuzăm să dăm curs anumitor cereri.  În acest caz, ne vom strădui să vă oferim o explicație a motivelor.

Este posibil să vă solicităm informații suplimentare pentru a vă verifica identitatea în scopul de a răspunde unei cereri pe care ați făcut-o.  În cazul în care Yardi nu poate verifica identitatea dumneavoastră cu gradul de certitudine necesar, nu vom putea răspunde cererii.

Puteți desemna un împuternicit care să depună cereri în numele dumneavoastră.  Pentru cererile care intră sub incidența prevederilor CCPA, împuternicitul poate fi o persoană fizică sau o entitate economică înregistrată la Secretariatul de Stat din California.   Dacă doriți să desemnați un împuternicit care să acționeze în numele dumneavoastră, atât dumneavoastră, cât și împuternicitul respectiv va trebui să vă conformați procesului nostru de verificare a împuternicitului.

Vă rugăm să rețineți că această subsecțiune nu se aplică în cazul în care un împuternicit este autorizat să acționeze în numele dumneavoastră în temeiul unei procuri valabile.  Orice astfel de cerere va fi prelucrată în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de procuri.

Cum să depuneți o cerere de exercitare a drepturilor dumneavoastră

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile de mai sus sau pentru a pune o întrebare, contactați-ne la numărul de telefon (800) 866-1124, utilizând formularul nostru de Feedback privind confidențialitatea.

Drepturile dumneavoastră de confidențialitate în California privind marketingul direct

După cum se menționează și în alte părți din prezenta Declarație de confidențialitate și în conformitate cu secțiunea 1798.83 din Codul Civil al Californiei, Yardi nu divulgă informațiile cu caracter personal colectate pe site-urile Yardi unor terți în scopuri de marketing direct. (Secțiunea 1798.83 din Codul Civil al Californiei permite utilizatorilor unui site web care sunt rezidenți în California să solicite anumite informații cu privire la dezvăluirea de informații cu caracter personal unor terți în scopuri de marketing direct).

Dreptul dumneavoastră la portabilitatea datelor în Regatul Unit/UE

Aveți dreptul la portabilitatea datelor în situațiile în care, ca temei juridic, ne bazăm pe necesitatea contractuală sau pe consimțământ. Acest lucru înseamnă că aveți dreptul de a primi datele dumneavoastră într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a le pune la dispoziția unui terț.

Dreptul dumneavoastră în Regatul Unit/UE de restricționare/opoziție în cazul prelucrării informațiilor dumneavoastră

Ne puteți solicita să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care: (a) contestați acuratețea informațiilor, (b) informațiile au fost prelucrate în mod ilegal, dar vă opuneți ștergerii acestor informații, (c) aveți nevoie ca informațiile să fie păstrate pentru introducerea sau apărarea unei acțiuni în justiție sau (d) v-ați opus prelucrării și așteptați rezultatul acestei cereri de opoziție.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră în anumite circumstanțe. Acest drept se aplică atunci când ne protejăm interesele legitime sau protejăm interesele unui terț. La depunerea unei cereri de opoziție, vă rugăm să furnizați toate informațiile relevante, inclusiv activitatea de prelucrare față de care vă opuneți, motivul pentru care doriți să vă opuneți și modul în care vă afectează activitatea de prelucrare, precum și orice informații suplimentare care credeți că ne vor ajuta să vă analizăm cererea. Vom înceta prelucrarea respectivă dacă nu avem motive legitime și imperioase pentru a continua prelucrarea sau dacă nu avem nevoie de aceasta pentru apărarea unui drept în justiție.

Datele de contact ale autorității de supraveghere din Regatul Unit (Information Commissioners Office) sunt disponibile aici; și în UE aici.

Informații pe care le colectăm

Informații pe care le furnizați de bunăvoie: Site-urile și Evenimentele Yardi oferă diverse modalități prin care persoanele fizice ne pot contacta, cum ar fi prin trimiterea de formulare sau prin telefon, pentru a se informa despre compania și serviciile noastre. De exemplu, atunci când creați un cont, participați la un sondaj, faceți o achiziție, vă exprimați interesul de a obține informații suplimentare despre Yardi sau despre Serviciile noastre, vă abonați la marketing sau ne contactați în alt mod, Yardi colectează informații cu caracter personal de la dumneavoastră. De asemenea, este posibil să colectăm personal informații de la dumneavoastră, în cadrul unei expoziții sau al unui eveniment ori prin intermediul unui apel telefonic cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări. 

Informațiile cu caracter personal pe care le colectăm pot include:

  • informații de contact (cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail), precum și natura comunicării dumneavoastră;
  • informații profesionale (cum ar fi numele companiei, funcția, adresa companiei);
  • informații de marketing (cum ar fi preferințele dumneavoastră referitoare la contact, sursa/campania); și
  • orice informații pe care decideți să ni le furnizați atunci când completați orice căsuțe de „text liber” din formularele noastre (de exemplu, pentru înscrierea la evenimente sau interacțiunea cu roboții);
  • înregistrări ale convorbirilor telefonice sau ale altor comunicări cu dumneavoastră, în măsura în care acestea sunt permise de legislația aplicabilă.

Furnizarea datelor dumneavoastră este opțională, dar poate fi necesară în anumite cazuri, cum ar fi înregistrarea la Evenimentele Yardi. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informațiile dumneavoastră, este posibil să nu vă putem furniza informațiile solicitate.

Informații pe care le colectăm în mod automat: Atunci când utilizați un Site Yardi, anumite informații sunt colectate automat de majoritatea browserelor sau prin intermediul dispozitivului dumneavoastră [cum ar fi adresa IP, sistemul dumneavoastră de operare, browserul dumneavoastră, informații despre dispozitiv, identificatori unici ai dispozitivului, informații despre rețeaua de telefonie mobilă, informații despre solicitări (viteză, frecvență) și informații despre modul în care interacționați cu un Site Yardi și alte site-uri web]. Unele dintre aceste informații sunt colectate cu ajutorul modulelor cookie și al unor tehnologii de urmărire similare, după cum se explică în secțiunea „Module cookie” de mai jos.

Informații pe care le colectăm din alte surse: În scopul de a ne îmbunătăți capacitatea de a vă oferi acțiuni de marketing, oferte și servicii relevante și pentru a ne actualiza înregistrările, putem obține informații despre dumneavoastră din alte surse, cum ar fi baze de date publice, furnizori de date, platforme de social media, precum și de la alți terți. Aceste informații pot include:

  • adrese poștale, titluri de locuri de muncă, adrese de e-mail, numere de telefon, date de intenție (sau date privind comportamentul utilizatorului), adrese IP, profiluri pe platformele de social media, URL-uri LinkedIn și profiluri personalizate, în scopul publicității direcționate, al furnizării unui conținut de e-mail mai relevant, al promovării de evenimente și al creării de profiluri; și  
  • informații actualizate privind livrarea sau plata utilizate pentru a ne corecta înregistrările; informații privind achiziționarea sau răscumpărarea; și informații privind asistența pentru clienți și înscrierea. 

Modulele cookie

Modulele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni plasate pe dispozitivul dumneavoastră pentru a stoca date care pot fi apelate de un server web în domeniul care a plasat modulul cookie. Așa cum se întâmplă în cazul multor servicii online, Serviciile noastre pot utiliza următoarele module cookie terțe pentru a colecta anumite date direct de la browserele utilizatorilor finali în scopurile descrise în prezenta Declarație de confidențialitate (pentru informații suplimentare a se vedea secțiunea „Informații pe care le colectăm automat” de mai sus). Găsiți mai multe detalii în Notificarea privind modulele cookie.

Google Analytics: Acest site web utilizează Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini. Informații suplimentare despre modul în care Google colectează și utilizează aceste date pot fi găsite la adresa www.google.com/policies/privacy/partners/.

Google DoubleClick: Acest site web utilizează module cookie de la Google DoubleClick pentru a înregistra și raporta acțiunile utilizatorului site-ului web după ce a vizionat sau a făcut clic pe unul dintre anunțurile publicitare, cu scopul de a măsura eficacitatea unui anunț și de a prezenta anunțuri orientate către utilizator.

Facebook: Acest site web utilizează module cookie de la Facebook pentru a furniza reclame relevante.

Microsoft: Acest site web utilizează module cookie de la Microsoft pentru a permite urmărirea utilizatorilor în toate domeniile Microsoft.

Do Not Track (Fără monitorizare)

Unele caracteristici ale Site-urilor Yardi nu răspund la semnalele de tip „do not track” (fără monitorizare) ale browserului.

Cum utilizăm informațiile pe care le colectăm

Utilizăm informațiile pe care le colectăm sau le primim (singure sau în combinație) pentru:

  • A răspunde solicitărilor dumneavoastră și a vă îndeplini solicitările, cum ar fi trimiterea materialelor și a buletinelor informative solicitate, precum și a informațiilor și a materialelor referitoare la produsele și serviciile noastre.
  • A vă trimite informații administrative, de exemplu, informații referitoare la Site-urile Yardi și modificări ale clauzelor, condițiilor și politicilor noastre.
  • A vă trimite materiale publicitare, inclusiv prin e-mail și SMS, în temeiul legislației aplicabile și în conformitate cu preferințele dumneavoastră, pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră.
  • A vă personaliza experiența pe Site-urile Yardi prin prezentarea de produse și oferte personalizate pentru dumneavoastră.
  • În scopurile noastre comerciale, cum ar fi analiza datelor, audituri, monitorizarea și prevenirea fraudelor, dezvoltarea de noi produse, extinderea, îmbunătățirea sau modificarea Site-urilor Yardi și a serviciilor noastre, identificarea tendințelor de utilizare, determinarea eficienței campaniilor noastre promoționale și operarea și extinderea activităților noastre comerciale.
  • În modul în care considerăm că este necesar sau adecvat: (a) în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv legislația din afara țării dumneavoastră de reședință; (b) pentru a respecta procedurile legale; (c) pentru a răspunde solicitărilor autorităților publice și guvernamentale, inclusiv autorităților publice și guvernamentale din afara țării dumneavoastră de reședință; (d) pentru a pune în aplicare clauzele și condițiile noastre; (e) pentru a ne proteja operațiunile sau pe cele ale oricăruia dintre afiliații noștri; (f) pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea noastră și/sau a afiliaților noștri, a dumneavoastră sau a altor persoane; și (g) pentru a ne permite să folosim căile de atac disponibile sau să limităm daunele pe care le-am putea suferi.

Temeiurile juridice pentru prelucrarea informațiilor cu caracter personal

Anumite legi privind protecția datelor, inclusiv legile europene și din Regatul Unit privind protecția datelor, ne impun să vă informăm cu privire la bazele legale (sau temeiurile juridice) pe baza cărora prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal.

Există diferite motive pe care ne putem baza atunci când prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal. În anumite cazuri, se aplică mai multe motive. În tabelul de mai jos, am rezumat motivele cele mai relevante în contextul Serviciilor Yardi și semnificația acestor termeni.

TermenulMotivul prelucrăriiExplicație
Obligație legalăPrelucrarea este necesară pentru a respecta obligațiile noastre legaleExistă situații în care trebuie să prelucrăm și să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne conforma legilor sau pentru a îndeplini anumite obligații legale.
Interese legitimePrelucrarea este necesară pentru exercitarea intereselor noastre legitime sau intereselor unui terțNoi sau un terț avem interese legitime în ceea ce privește desfășurarea, gestionarea și administrarea eficientă și adecvată a activităților noastre comerciale și, în legătură cu aceste interese, în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră. Acestea includ: (i) furnizarea, îmbunătățirea și personalizarea Site-urilor și Serviciilor Yardi; (ii) gestionarea relației noastre cu dumneavoastră; și (iii) desfășurarea activităților noastre de marketing. Datele dumneavoastră nu vor fi prelucrate în acest temei dacă interesele noastre sau ale unui terț prevalează asupra propriilor dumneavoastră interese, drepturi și libertăți.
ConsimțământV-ați acordat consimțământul specific pentru prelucrarea datelor dumneavoastrăÎn anumite circumstanțe, este posibil să vă solicităm consimțământul (separat de orice contract dintre noi) înainte de a colecta, utiliza sau dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal, caz în care puteți opta de bunăvoie pentru a vă acorda sau pentru a refuza să vă acordați consimțământul, fără consecințe negative pentru dumneavoastră.

În cazul în care prelucrăm informații cu caracter personal sensibile despre dumneavoastră, pe lângă faptul că ne asigurăm că se aplică unul dintre motivele de prelucrare menționate mai sus, ne vom asigura că se aplică și unul dintre motivele de prelucrare a informațiilor cu caracter personal sensibile.

Scop/ActivitateTipul de date cu caracter personalTemeiul legal pentru prelucrare, inclusiv temeiul interesului legitim
Pentru a administra și a întreține Site-urile Yardi și sistemele noastre IT (inclusiv monitorizarea, depanarea, analiza datelor, testarea, întreținerea sistemului, reparare și asistență, raportarea și găzduirea datelor).Informații de contact Date despre dispozitiv Date de utilizare a site-ului webInteresele noastre legitime și ale terților noștri [pentru a opera, a furniza și a îmbunătăți activitatea noastră, inclusiv Site-urile Yardi; pentru a detecta sau a preveni activitățile ilegale (de exemplu, frauda) și/sau pentru a gestiona securitatea infrastructurii noastre IT].
Gestionăm utilizarea tehnologiilor de urmărire, cum ar fi modulele cookie (inclusiv permițându-vă să vă gestionați preferințele în materie de module cookie) și analizăm datele colectate pentru a afla mai multe despre Site-urile Yardi, pentru a îmbunătăți eficiența activităților noastre de marketing și pentru a dezvolta noi produse și servicii. Aceasta include analiza site-urilor web, identificarea tendințelor și modelelor de navigare/achiziție și evaluarea acestor informații în mod agregat pe bază de grup(uri) (social media, informații de marketing) și pe bază individuală (date despre cont, date despre dispozitiv, date despre locație și date despre utilizarea site-ului web).Date despre cont Date despre dispozitiv Date de utilizare a site-ului web Social media Date despre locație Informații privind publicitatea și marketingul Date din comunicăriConsimțământul (în cazul în care este necesar în conformitate cu legislația aplicabilă – a se vedea instrumentul de consimțământ pentru modulele cookie de pe site-ul nostru web).   În caz contrar (pentru modulele cookie strict necesare), interesele noastre legitime pentru a opera, a furniza și a îmbunătăți activitatea noastră comercială, inclusiv site-ul nostru web, pentru a îmbunătăți site-ul nostru web sau pentru a utiliza informațiile în vederea îmbunătățirii sau dezvoltării activități de marketing și pentru a promova produsele și serviciile noastre.
Contactarea clienților actuali și potențiali (inclusiv a vizitatorilor Site-ului Yardi) cu privire la produsele și serviciile noastre, precum și la evenimentele de marketing pentru care v-ați exprimat interesul.Date despre cont Informații profesionale Date de utilizare a site-ului web Informații de marketing Date din comunicări Social media Date de conținut încărcateConsimțământul (în cazul în care este necesar în temeiul legislației aplicabile).   În caz contrar, interesele noastre legitime (pentru a opera, a furniza și a îmbunătăți activitatea noastră comercială; pentru a comunica cu dumneavoastră și pentru a dezvolta activități de marketing și a promova produsele și serviciile noastre).
Gestionarea evenimentelor și a comunicărilor cu dumneavoastrăInformații de contact Informații profesionale Informații de marketing Date din comunicări  Consimțământul (în cazul în care este necesar în temeiul legislației aplicabile).   În caz contrar, interesele noastre legitime (pentru a opera, a furniza și a îmbunătăți activitatea noastră comercială; pentru a comunica cu dumneavoastră și pentru a dezvolta activități de marketing și a promova produsele și serviciile noastre).
Formare și asigurarea calitățiiInformații de contact Informații de marketing Date din comunicări  Interese legitime (pentru a ne îmbunătăți activitatea comercială, pentru a ne promova produsele și serviciile și pentru a utiliza informațiile în scopul îmbunătățirii sau dezvoltării activităților noastre de marketing).
Personalizarea, direcționarea și furnizarea de publicitate pentru produsele și serviciile noastre pe site-uri web, aplicații și alte servicii online ale unor terți (inclusiv pentru a identifica audiențe și persoane ca dumneavoastră cu scopul de a ne adapta mai bine campaniile de marketing și comunicările) și a evalua eficacitatea campaniilor noastre și a adapta metodele noastre.Date despre cont Informații de marketing Date de utilizare a site-ului web Social media Date despre dispozitivul de contactConsimțământul (în cazul în care este necesar în temeiul legislației aplicabile).   În caz contrar, interesele noastre legitime (pentru a ne îmbunătăți activitatea comercială, pentru a ne promova produsele și serviciile și pentru a utiliza informațiile în vederea îmbunătățirii sau dezvoltării activităților de marketing).
Pentru a respecta obligațiile legale și de reglementare sub incidența cărora intrăm, inclusiv obligațiile noastre de a răspunde solicitărilor dumneavoastră conform legii privind protecția datelor.Informații de contact Date despre cont Date despre tranzacție Date de utilizare a site-ului web Date despre locație Date din comunicări Date de conținut încărcatePrelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal atunci când cooperăm cu autorități publice și guvernamentale, instanțe sau autorități de reglementare în conformitate cu obligațiile noastre legale în temeiul legislației aplicabile, în măsura în care acest lucru necesită prelucrarea sau dezvăluirea informațiilor cu caracter personal pentru a ne proteja drepturile, urmărea căilor de atac disponibile și limitarea daunelor noastre, respectarea procedurilor judiciare, hotărârilor judecătorești sau procedurilor legale sau pentru a răspunde cererilor legale.
Pentru a ne proteja drepturile legale (inclusiv, dacă este necesar, pentru a pune informații la dispoziția autorităților de aplicare a legii și altor părți, de exemplu, pentru a ne apăra în acțiunile intentate împotriva noastră și pentru a intenta acțiuni în vederea apărării intereselor noastre.Informații de contact Date despre cont Date despre tranzacție Date despre locație Datele camerelor de luat vederi cu circuit închis (CCTV) Date de utilizare a site-ului web Date din comunicăriInteresele noastre legitime pentru a ne proteja interesele comerciale.

În îndeplinirea acestor scopuri, putem combina datele pe care le colectăm în diferite situații (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați pe Site-urile Yardi, în plus față de informațiile pe care ni le furnizați la Evenimentele Yardi offline) sau pe care le obținem de la terți pentru a vă oferi o experiență mai uniformă, consecventă și personalizată, cu scopul de a lua decizii de afaceri informate și în alte scopuri legitime.

Informații suplimentare despre modul în care Yardi permite terților accesul la informațiile dumneavoastră cu caracter personal

Nu închiriem și nu vindem informații cu caracter personal.

Putem dezvălui informațiile cu caracter personal către terți pentru a ne ajuta în prestarea Serviciilor, inclusiv procesarea plăților pentru orice taxe aplicabile asociate unui eveniment sau unei tranzacții. Acești terți au acces la informațiile pe care le trimiteți numai pentru a îndeplini respectivele sarcini în numele nostru.

Informații cu caracter personal privind angajarea/solicitarea unui loc de muncă

Yardi, la fel ca toate organizațiile, este un operator de date cu privire la informațiile cu caracter personal ale angajaților săi, care sunt prelucrate ca parte a operațiunilor sale de resurse umane. Dacă sunteți un Vizitator situat în Regatul Unit sau în SEE, Yardi Systems, B.V., este operatorul de date pentru orice informații cu caracter personal colectate pe site-urile Yardi. Pentru informații suplimentare despre practicile de confidențialitate ale Yardi referitoare la persoanele care solicită un loc de muncă la Yardi, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate privind carierele Yardi (care este încorporată aici prin referință).

Forumuri publice și mărturii ale clienților

Yardi poate oferi afișaje informative, bloguri sau camere de chat pe Site-urile Yardi. Având în vedere natura internetului, orice informații sau informații cu caracter personal pe care decideți să le trimiteți pe un astfel de forum pot fi citite, colectate sau utilizate de alte părți care vizitează aceste forumuri și pot fi folosite pentru a vă trimite mesaje nesolicitate. Yardi nu este responsabilă pentru nicio informație sau informație cu caracter personal pe care decideți să o trimiteți pe aceste forumuri publice.

Yardi poate posta o listă de clienți și mărturii pe Site-urile Yardi care conțin informații, precum numele și titulaturile clienților. În astfel de cazuri, Yardi obține consimțământul fiecărei astfel de persoane înainte de a posta orice informație într-o astfel de listă sau înainte de a posta mărturii.

Informații pe care le punem la dispoziția terților

Furnizori de servicii/persoane împuternicite de operator

Așa cum este descris mai sus, Yardi poate pune informațiile dumneavoastră cu caracter personal la dispoziția furnizorilor de servicii contractate, astfel încât acești furnizori de servicii să poată furniza servicii în numele nostru. O listă cu furnizorii noștri de servicii poate fi găsită aici: https://resources.yardi.com/legal/yardi-service-providers/. Yardi nu pune la dispoziție, nu vinde, nu închiriază și nu comercializează nicio informație cu caracter personal niciunor terți în scopurile promoționale sau de marketing ale acestora.

Companiile afiliate Yardi

Yardi poate pune informațiile dumneavoastră cu caracter personal la dispoziția companiilor afiliate Yardi în scopul oricărei colaborări necesare. De exemplu, este posibil ca Yardi să fie nevoită să pună la dispoziție informațiile dumneavoastră unei companii afiliate în scopul depunerii unei cereri de angajare și al angajării.

Succesorul Yardi

Yardi poate pune la dispoziție informațiile dumneavoastră cu caracter personal unui cumpărător sau unui alt succesor în cazul unei fuziuni, cesionări, restructurări, reorganizări, dizolvări sau alte vânzări sau transferuri ale unora sau tuturor activelor Yardi, fie sub forma unei afaceri în desfășurare, fie ca parte a unui faliment, lichidare sau procedură similară, în care informațiile cu caracter personal deținute de Yardi despre Vizitatorii noștri intră în categoria activelor transferate.

Dezvăluirea de informații sub incidența unei obligații

Yardi își rezervă dreptul de a utiliza sau de a dezvălui informațiile și informațiile cu caracter personal furnizate pe Site-urile Yardi dacă acest lucru este impus de lege sau dacă Yardi consideră în mod rezonabil că o astfel de utilizare sau dezvăluire de informații este necesară pentru a proteja drepturile Yardi și/sau pentru a respecta o procedură judiciară, o hotărâre judecătorească sau o acțiune legală.

Transferul internațional de informații

Pentru a facilita operațiunile globale ale Yardi, Yardi poate stoca, transfera și accesa informațiile și informațiile cu caracter personal pe care le prezentați pe site-urile Yardi în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, Canada și alte țări în care Yardi sau furnizorii săi de servicii terți au operațiuni.

Dacă utilizați Site-urile sau Serviciul Yardi din afara Statelor Unite, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că informațiile dumneavoastră pot fi transferate, stocate și prelucrate de Yardi în echipamentele noastre și de către acei terți cărora le putem pune la dispoziție informațiile dumneavoastră cu caracter personal în Statele Unite și în alte locații în care avem birouri. Este posibil ca aceste țări să aibă legi privind protecția datelor diferite de legislația din țara dumneavoastră. Prezenta Declarație de confidențialitate se aplică chiar dacă Yardi transferă astfel de informații sau informații cu caracter personal în alte țări. Înregistrându-vă pentru a lua parte la un eveniment, contactându-ne prin intermediul formularului nostru web sau furnizându-ne informații sau informații cu caracter personal pe oricare dintre Site-urile Yardi în orice altă situație, sunteți de acord cu transferul informațiilor dumneavoastră și al informațiilor dumneavoastră cu caracter personal între aceste echipamente, inclusiv cele situate în afara țării dumneavoastră de origine.

Dacă vă aflați în Regatul Unit sau în SEE, vom respecta cerințele legale aplicabile și vom lua măsurile de siguranță adecvate pentru a ne asigura că informațiile dumneavoastră cu caracter personal rămân protejate în conformitate cu prezenta Notificare în ceea ce privește transferul de informații cu caracter personal în afara Regatului Unit sau a SEE. În toate aceste cazuri, vom transfera informațiile dumneavoastră cu caracter personal numai dacă:

  • Țara în care vor fi transferate informațiile cu caracter personal a fost recunoscută ca oferind un nivel „adecvat” de protecție de către Comisia Europeană;
  • Destinatarul informațiilor cu caracter personal se află în SUA și a certificat conformitatea cu Acordul cadru UE-SUA privind confidențialitatea datelor,cu extensia Regatului Unit a Acordului cadru UE-SUA privind confidențialitatea datelor și cu Acordul cadru Elveția-SUA privind confidențialitatea datelor; sau
  • Am pus în aplicare măsuri de protecție adecvate în ceea ce privește transferul de date, de exemplu, prin implementarea clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene pentru transferurile de informații cu caracter personal (denumite în continuare „Clauze model ale UE”).

În ceea ce privește transferurile de informații între companiile din grupul nostru, am implementat Clauzele model ale UE (și Anexa pentru Regatul Unit însoțitoare), care solicită tuturor companiilor din grup să protejeze informațiile cu caracter personal pe care le prelucrează din Regatul Unit sau din SEE în conformitate cu legislația privind protecția datelor din Regatul Unit și din Uniunea Europeană.

Puteți solicita o copie a măsurilor de protecție pe care le-am pus în aplicare în ceea ce privește transferurile de informații cu caracter personal, contactându-ne în modul descris în secțiunea Contactați-ne, de mai jos.

Acordul cadru privind confidențialitatea datelor

Yardi Systems Inc. și Yardi Kube Inc. și-au autocertificat conformitatea cu Acordul cadru UE-SUA privind confidențialitatea datelor, cu extensia Regatului Unit a Acordului cadru UE-SUA privind confidențialitatea datelor, precum și cu Acordul cadru Elveția-SUA privind confidențialitatea datelor, astfel cum a fost stabilit de către Departamentul pentru Comerț al SUA (denumite în mod colectiv „Acordul cadru privind confidențialitatea datelor”). Pentru a afla mai multe, vă rugăm să consultați Notificarea noastră despre Acordul cadru privind confidențialitatea datelor, disponibilă aici: https://resources.yardi.com/legal/dpf-notice/.

Preferințe de comunicare

Yardi oferă Vizitatorilor care furnizează informații de contact un mijloc de a alege modul în care Yardi utilizează informațiile furnizate. Puteți gestiona primirea comunicărilor de marketing și a celor nelegate de tranzacții făcând clic pe linkul „dezabonare” aflat în partea de jos a e-mailurilor de marketing ale Yardi. În plus, vă puteți specifica preferințele în materie de comunicare utilizând formularul nostru de feedback privind confidențialitatea. Clienții Yardi nu pot renunța la primirea de e-mailuri legate de tranzacții asociate contului lor Yardi sau legate de Servicii.

Copii cu vârsta sub 16 ani

Site-urile Yardi nu sunt destinate copiilor cu vârsta sub 16 ani. Nicio persoană cu vârsta sub 16 ani nu poate furniza informații către sau pe oricare dintre Site-urile Yardi. Nu colectăm cu bună știință informații cu caracter personal de la copii sub 16 ani și nici nu vindem informațiile cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani. Dacă aveți mai puțin de 16 ani, nu utilizați niciunul dintre Site-urile Yardi și nu furnizați nicio informație prin intermediul Site-urilor Yardi. Dacă aflăm că am colectat sau am primit informații cu caracter personal de la un copil cu vârsta sub 16 ani fără verificarea consimțământului părinților, vom șterge datele respective. În cazul în care credeți că oricare dintre Site-urile Yardi ar fi putut colecta informații cu caracter personal de la sau despre un copil cu vârsta sub 16 ani, vă rugăm să contactați Departamentul nostru juridic la numărul de telefon +1 (805) 699-2040.

Păstrarea datelor

Yardi păstrează informațiile cu caracter personal pe care le primim pe Site-urile Yardi pe durata relației dumneavoastră cu Yardi și în cazul în care avem o nevoie comercială legitimă de a face acest lucru (de exemplu, pentru a respecta cerințele legale, fiscale sau contabile aplicabile, pentru a aplica acordurile noastre sau pentru a respecta obligațiile noastre legale). Perioadele de păstrare pot fi prelungite în cazul în care ni se cere să păstrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal din cauza unor litigii, investigații și altor proceduri similare sau dacă o perioadă de păstrare mai lungă este impusă sau permisă de legislația aplicabilă.

În cazul în care nu mai avem nicio nevoie comercială legitimă de a prelucra informațiile dumneavoastră cu caracter personal, vom șterge sau anonimiza aceste date. În cazul în care acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dumneavoastră cu caracter personal au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stoca în siguranță informațiile dumneavoastră cu caracter personal și le vom izola față de orice prelucrare ulterioară până când este posibilă ștergerea lor.

POLITICA PRIVIND DREPTURILE DE AUTOR

Raportarea reclamațiilor privind încălcarea drepturilor de autor

Yardi respectă proprietatea intelectuală a celorlalți și solicităm utilizatorilor noștri, administratorilor de proprietăți, proprietarilor și brokerilor comerciali să procedeze la fel. Yardi a implementat proceduri pentru a primi notificări scrise privind încălcările reclamate și pentru a procesa astfel de reclamații în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act, 17 U.S.C., secțiunea 512 („DMCA”).

În cazul în care un terț consideră că munca sa a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor sau că drepturile sale de proprietate intelectuală au fost încălcate în alt mod, acesta trebuie să furnizeze împuternicitului desemnat următoarele informații: (i) o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele titularului dreptului de autor sau al altui interes de proprietate intelectuală; (ii) o descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor sau a altei proprietăți intelectuale despre care se pretinde că a fost încălcată; (iii) o descriere a locului în care materialul despre care se pretinde că este încălcat este localizat pe Site-ul Yardi; (iv) adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail; (v) o declarație potrivit căreia există convingerea de bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de titularul drepturilor de autor, de împuternicitul său sau de lege; și (vi) o declarație făcută sub sancțiunea de mărturie mincinoasă potrivit căreia informațiile menționate anterior în notificare sunt corecte și persoana respectivă este titularul drepturilor de autor sau al proprietății intelectuale sau că este autorizată să acționeze în numele titularului drepturilor de autor sau al proprietății intelectuale.

Notificările DMCA trebuie trimise împuternicitului nostru desemnat pentru drepturile de autor prin intermediul Formularului web sau prin poștă:

În atenția: DMCA Agent – Legal Department
Yardi Systems, Inc.
430 S. Fairview Avenue
Santa Barbara CA 93117

Contravenienții recidiviști

Constituie politica Yardi, în circumstanțe adecvate, de a închide conturile părților care sunt contravenienți recidiviști sau care sunt acuzate în mod repetat de contravenție.

Securitate

Yardi se angajează să protejeze securitatea tuturor informațiilor cu caracter personal pe care ni le furnizați.  Yardi utilizează măsuri de securitate administrative, tehnice și fizice adecvate pentru a proteja orice astfel de informații pe care le trimiteți. În pofida acestor măsuri de protecție, nicio transmitere electronică pe internet sau tehnologie de stocare a informațiilor nu poate fi garantată ca fiind complet sigură, prin urmare, va trebui să vă luați măsurile de precauție adecvate înainte de a decide ce informații ne trimiteți în acest mod.

Modificări ale prezentei Declarații de confidențialitate

Yardi își rezervă dreptul de a modifica ocazional prezenta Declarație de confidențialitate. Continuarea utilizării de către dumneavoastră a oricărui Site Yardi după ce am făcut modificări este considerată ca reprezentând acceptarea acestor modificări, prin urmare, vă rugăm să verificați periodic actualizările prezentei Declarații de confidențialitate.  În cazul în care facem o modificare substanțială a modului în care utilizăm sau punem la dispoziția terților informațiile dumneavoastră cu caracter personal, vă vom furniza pe acest site o notificare privind modificarea politicii noastre.

Politica de accesibilitate

Yardi se angajează să se asigure că toate comunicările noastre, inclusiv site-ul nostru web, sunt accesibile persoanelor cu dizabilități.  Acest site web este conceput pentru a respecta orientările privind accesibilitatea conținutului.  Pentru a face solicitări legate de accesibilitate sau pentru a raporta bariere, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (800) 866-1124 sau folosind formularul nostru de Feedback privind confidențialitatea.  

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la prezenta Declarație de confidențialitate sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne informați contactându-ne prin intermediul oricăror metode de mai jos:

ȚarăReprezentant
America de NordPrin telefon: +1 (805) 699-2040 / 1 (800) 866-1124
Prin formularul web: Feedback privind confidențialitatea
În scris către:
Attention – DPO
430 S. Fairview
Santa Barbara, CA 93117
SEEPrin formularul web: Feedback privind confidențialitatea
În scris către:
Attention – DPO
Vesta Building, Herikerbergweg 195
Amsterdam, NH 1101 CN, Netherlands
Regatul UnitPrin formularul web: Feedback privind confidențialitatea
În scris către:
Attention – DPO
Room 1.01, Scott House, The Concourse, Waterloo Station
London SE1 7LY, United Kingdom
ElvețiaA se vedea SEE